LaDez's Xenforo System TC Onaylı Katılım 2 May 2012 Mesajlar 1,432 Web sitesi www.ladezs.com 20 Ocak 2019 #1 eTiKeT™ kullanıcı adlı kişi yeni bir kaynak yayınladı: Kaynak başlığı XenForo Alt forum yönetim seçenekleri - XenForo Alt forum yönetimi seçenekleri Popup yada liste halinde gösterim. Kaynaktan kısa bir alıntı: XenForo Alt forum yönetim seçenekleri ve ikon ekleme nasıl yapılır ? XenForo sisteminde alt forumlar için bazı seçenekler bulunmaktadır...Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Xenforo alt forum yönetim seçenekleri Devamı İçin Tıklayın...
eTiKeT™ kullanıcı adlı kişi yeni bir kaynak yayınladı: Kaynak başlığı XenForo Alt forum yönetim seçenekleri - XenForo Alt forum yönetimi seçenekleri Popup yada liste halinde gösterim. Kaynaktan kısa bir alıntı: XenForo Alt forum yönetim seçenekleri ve ikon ekleme nasıl yapılır ? XenForo sisteminde alt forumlar için bazı seçenekler bulunmaktadır...Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Xenforo alt forum yönetim seçenekleri Devamı İçin Tıklayın...