LaDez's Xenforo System TC Onaylı Katılım 2 May 2012 Mesajlar 1,432 Web sitesi www.ladezs.com 26 Ocak 2023 #1 eTiKeT™ kullanıcı adlı kişi yeni bir kaynak yayınladı: Kaynak başlığı XenForo Upgrade,Güncelleme Nasıl Yapılır ? Görsel anlatım - XenForo nasıl güncellerim,Nasıl upgrade yaparım sorunuza görsel anlatım ile bir yanıt. Kaynaktan kısa bir alıntı: XenForo Upgrade,Güncelleme Nasıl Yapılır ? Her yazılımda olduğu gibi XenForo yazılımınında zaman içerisinde güncellenmesi gereklidir.XenForo güncellemelerinin genel nedenleri zaten bilinmektedir.... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Devamını Oku Devamı İçin Tıklayın...
eTiKeT™ kullanıcı adlı kişi yeni bir kaynak yayınladı: Kaynak başlığı XenForo Upgrade,Güncelleme Nasıl Yapılır ? Görsel anlatım - XenForo nasıl güncellerim,Nasıl upgrade yaparım sorunuza görsel anlatım ile bir yanıt. Kaynaktan kısa bir alıntı: XenForo Upgrade,Güncelleme Nasıl Yapılır ? Her yazılımda olduğu gibi XenForo yazılımınında zaman içerisinde güncellenmesi gereklidir.XenForo güncellemelerinin genel nedenleri zaten bilinmektedir.... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Devamını Oku Devamı İçin Tıklayın...