LaDez's Xenforo System TC Onaylı Katılım 2 May 2012 Mesajlar 1,432 Web sitesi www.ladezs.com 6 Tem 2020 #1 YuSuF02 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Yönetim Kadrosunda Farklı Kullanıcı Grupları Gösterme - Yönetim Kadrosunda Farklı Kullanıcı Grupları Gösterme Merhaba admin cp > kullanıcılar > üye istatistikleri > yönetim kadrosu ve sonra fotodaki yerde istediğin kullanıcı gurubunu seç yönetim kadrosunda gözükecektir [ATTACH type="full"... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Yönetim Kadrosunda Farklı Kullanıcı Grupları Gösterme Devamı İçin Tıklayın...
YuSuF02 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Yönetim Kadrosunda Farklı Kullanıcı Grupları Gösterme - Yönetim Kadrosunda Farklı Kullanıcı Grupları Gösterme Merhaba admin cp > kullanıcılar > üye istatistikleri > yönetim kadrosu ve sonra fotodaki yerde istediğin kullanıcı gurubunu seç yönetim kadrosunda gözükecektir [ATTACH type="full"... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Yönetim Kadrosunda Farklı Kullanıcı Grupları Gösterme Devamı İçin Tıklayın...